Inspirationskväll på jobbet ...

I morgon onsdag kommer Jon Eliasson känd från RoomService och föreläser på mitt jobb!

Passa på att fråga några av våra leverantöer, mingla lite, lyssna till vårt husband med Hans Larsson i spetsen, smaka lite tilltugg och lyssna på Jon och fråga om sånt du undrar över.Detta är några av hans alster...
Här kan ni läsa hans blogg


Ska bli hur kul som helst! Jag har blivit utsedd till förste paparazzifotograf. Kul. Vi har stökat och bökat på jobbet i flera veckor, men nu börjar det dra ihop sig.


Jons 10 bästa tips till en bra grundinredning


 
 
Strunta i trender, var individualist och följ din egna längtan. Gillar du rosa och luddigt... använd det!
Tänk igenom hur du och de som finns i miljön rör sig. Vad beror det på att ni inte utnyttjar en del av rummet? På att det inte är funktionellt eller känns attraktivt?
Stegra möbleringen i rummet. Lägst närmast entreén och högre ju längre in i rummet du kommer. På så vis blir rummet översiktligt från början och därmed mer inbjudande.
Ha aldrig soffryggar mot entreén till rummet. De stoppar blicken och avvisar besökare från inrednigen.
Koncentrera mycket på ett område, samla allt till ett ställe. Det skapar fria ytor, kontraster och andrum.
Komplettera allmänbelysning med punktbelysning - det skapar fler rumsligheter riktningar i rummet.
Bort med tv:n. Möblera för att umgås. Inte för att stirra på tv, den är ett komplement inte huvudsysslan.
Skapa dina egna tapeter eller fondväggar. Ta t.ex ett foto eller grafisk bild som betyder mycket för dig och förstora det till önskad storlek. De flesta fotoföretag kan skriva ut dem på klisterfilm som du sedan själv kan sätta upp på väggen.
Håll väggar och golv i neutrala färger och braka i stället på det rummet vill uttrycka på en vägg. Det "fondväggen" kan du sedan förändra när du känner för det istället för att behöva måla om hela rummet.
Var noga med detaljer. Upprepning är ett klassiskt knep för att ge spännande intryck. Sex likadana blommor, ljusstakar, krukor eller skålar ser bättre ut än bara en.Ännu finns några biljetter kvar endast 100 kr. Ska verkligen bli inspirerande!


Varmt välkomna!


Kommentarer

Vem är du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vart finns du?

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0