Ledig dag...i torsdags...

Hmmmm glömde visst att publicera detta förra veckan... men men här kommer det i alla fall.


Ledig idag, sovmorgon eftersom jag hade ett snack med katten igår om att jag var ledig. Helt otroligt så kom han inte och väckte mig!

Dagens syssla var att sy klart stolsdynorna, och det är klart!
Blev hur fint som helst.
Nu sknas bara lite lila detaljer till matbordet så är allt klart med min lilla makeover vad gäller färg i vardagsrummet.
Sen kom jag ju på i all denna "renovering" - få sen nu, stolarna var röda därför sydde jag överdragen för att det inte stämde med min lila vägg. Nu blir det ju jul med allt vad det innebär.. Rött!!!
Man kanske ska måla rött över jul för att det ska stämma ihop, får måla om nästa år till lila igen...

Det kommer nog att sluta med att väggen har växt en centimeter innan jag är klar och har avverkat alla kulörer som jag känner för att inreda med...

Måste nog fundera på det där med julen...
hmmm

Den nya familjemedlemmen...

Har ju glömt att berätta att Maljchik tillhör numera vår familj. Efter några veckor så har han gjort sig väldigt hemmastadd.
Till och med hunden är accepterad! Nu är han ganska kaxig till och med mot Max när han kommer på besök.Vissa rutiner har han oxå fått in, som att väcka mig före! väckaren ringer, hmmmm det är inte favoritrutinen.
Men det är ganska mysigt, morgonrutinen är att väcka mig sen följa in på toan och åma och kråma sig på mattan och senare hoppa upp på bordet i köket för att få sig ett morgongos med kramar. Sen är det mat.
När jag nu har legat sjuk i en veckas tid så har han varit hur go som helst och myst med mig i sängen och på soffan.

 

Älskade älskade katt, hur har jag klarat mig utan en katt sen "Kärran" försvann. Inser nu hur mycket "Kattmänniska" jag är. Kärlek säger jag bara.

Nu har jag med andra ord tre pojkar i familjen!


Stolsöverdrag...

När jag målade om bakom kaminen så blev dom fina gamla ekstolarna så vansinnigt fel.
Därför skulle jag köpa stolsöverdrag. Fanns inte någonstans mått på färdiga överdrag som passade in. Sagt å gjort eftersom man faktiskt kan sy någotsånär så köpte jag tyg på IKEA ( råkade köpa en meter för lite!!!) Men började så smått ändå att sy.
Här kommer resultatet:
Före...


Och efter...


Jag är helnöjd, fick endast riva upp en söm i framkant. Ska stryka tyget lite till ser jag...
Nu fattas bara att fålla upp. Men det har jag inte tänkt göra förrän alla stolarna är klara.Ser rätt bra ut, eller??RSS 2.0