Cryptosporidum...

Tidigare var det inget som man visste något om förrän i höst/vintras. I Östersund skämtades det om att "välkomna hit och få en bantningskur utan dess like..." Tur man inte bor där i alla fall, TÄNKTE man.

I måndags började jag må illa och fort uppsökte man toaletten och sen ilfart hem för att uppsöka toaletten flera gånger under hela måndagen ända till mitt i natten, efter det så kom värken och febern, jag som har ganska låg temp toppade på 39,4. Helt själv hemma (eftersom gubben är i Norge) men UNDERBARA vänner och släkt som frågade om jag behövde något och kom och levererade på trappen. Man känner sig inte helt på topp om man säger så. Jag har nu kokat vatten så det finns ex antal tillringare i kylen eftersom både hund och katt måste få bra vatten i sig oxå.

Idag mår jag mycket bättre har till och med kunnat äta lite, och jag börjar vara lite less på Piggelin nu, har avverkat ett helt paket och är inne på det andra. Tack och lov så är hunden gammal och inte behöver någon speciell motion utan det räcker med att bara vistas på gården.

Nu ska jag vila lite känner hur ögonen håller på att vinkla igen så jag är inte helt hundra.
Ha det bra allihopa och jag hoppas att det installeras ett UV-filter snabbt plus att man hittar på något som renar det vatten som finns och att det går fort! Tänk en sommar utan att kunna dricka ett glas vatten direkt ur kranen? Huga, planera allt!

Krya på mig och ha det bra


Offshore...

Nu blir det äntligen av för gubben! Som han längtat efter detta. Nu är det i och för sig att riggen är bogserad till land för reparation men ändå.
Ølensvåg heter det tydligen dit han ska. 2 veckor i Norge blir han borta och jag själv hemma med hund å katt.

Ska bli både skönt och trist. Eftersom han gått hemma och bara väntat att få veta bra länge nu, så är det ganska spännande att han ska fara.

Hoppas att resan ska gå bra. Jag dealade bort skjutsen till en kompis eftersom han ska vara på flyget i morgon bitti före skam! 06:30 går flyget till Stockholm sen vidare. Tack snälla säger jag bara!

Nä nu blir det väl att gå och lägga sig så han får sova några timmar innan han ska upp.

ha de´Stolt ägare av två orginaltryck från Bolin design...

Eller nästan, har ju inte betalat den andra än... (påminn mig på måndag Eva)
Det blev lite omplacering så nu hänger mina två orginaltryck från Bolin Design på en vägg i vardagsrummet.

Min kära arbetskollega är lite av en lokalkändis numera, då kunderna refererar till "hon som var i Norran".

Jättekul tycker vi! Snart är hon väl känd över hela världen? Kul!

I alla fall, så här ser det numera ut hemma hos oss.
Foto:privata

Visst blev det fint?RSS 2.0