Mera bilder, denna gång från båtturen...

Insåg just att jag lovat att lägga upp lite fler bilder från Kemer. Så här kommer dom.

Vill ha!!!


Bortom kröken väntar badstoppen.


Det var djupt nog att vi fick tillstånd att få hoppa från övre soldäck ner i plurret! Inte jag men S och M hoppade, dom är inte helt kloka!!!


Vy på sista badstoppet, där grabbarna dagen innan hade dykt, massor med fiskar. Synd man inte hade en undervattenskamera för det var som att snorkla i ett saltvattensakvarium.


Herren på täppan (S)


En del tog det säkra före det osäkra...


Vi hade alla olika färger på snorkeln, så att vi kunde se vem som var vem...


Vill ha NUMMER 1.... Deja Too hette båten, säger bara wow! Om man ser till vattenskotern vid aktern så förstår man hur stor denna båt är???

Så var denna tripp över... helt slut efter dagens vedermödor. Lagom kramp i benen efter allt paddlande med simfötter, man var ju inte inte van att motionera så mycket!!

Kvällen spenderades på hotellet tills man fick för sig att attans man kanske skulle följa med ut på nattclub.
Sagt å gjort, vi drog vidare på Inferno, skitstort ställe, maffigt värre. Under bar himmel. När vi senare skulle dra oss mot hotellet var vi hungriga så vi drog och åt en konstig kebab. God men formad som en sandwichpizza. Sen blev det taxi hem eftersom fötterna var trötta och skavsåriga.
Korten som blev tagna på detta ställe stod min ganska berusade sambo för så dom lämnar vi till slumpen. Tror inte någon vill se kort på ett golv, en barstol, en taskig skärpa på några lättklädda dansare...


Fast sista bilden för dagen fångade grabbarna ganska bra, eftersom man inte får fotografera poliser eller militärer. Men detta gick alldeles lysande.


Sista dagen före hemresan spenderades på stranden, man bara softade och tittade på när killarna, som hyrde ut vattenskotrar, körde runt och sprutade vatten och välte.

Jaaa, detta var vår resa till Kemer, Turkiet 2009.
Vi har haft så himla kul så vi har börjat spara till en resa nästa år med samma gäng om alla har råd?? Det var riktigt kul och jag tackar alla som var med och grattis än en gång mamma som fyllde år. Tack för denna resa... Kommentarer
Cilla

Gud vilka bilder!!

2009-10-08 @ 20:20:30
URL: http://caecus.blogg.se/
Evelina

SV: Angående mitt ljudbokslyssnade:

Helt jättebra berättarröst! Men ändå hyffsat svårt att hänga med, enda gången jag varvar ner är när jag ska sova, så jag somnar direkt boken kommit någonstans..

Fina bilder förresten!

2009-10-08 @ 21:07:44
URL: http://komigenleeeena.blogg.se/
frida

verkar ju ha varit en skit bra resa!!:))::) Jag vill tillbaka till turkiet nunununu!!:):) ahhaha//Frida ( www.shooooo.blogg.se )

2009-10-09 @ 13:10:01
URL: http://shooooo.blogg.se/
frida

allt bra med dig annars då? :)

2009-10-09 @ 21:47:12
URL: http://fridaed.blogg.se/
emelieee

sv: haah ojoj, det var något nytt :)

2009-10-10 @ 15:42:06
URL: http://emelielahti.blogg.se/
frida

hej!:):)) fick du mitt mess igår?:):):):)kramis!:):)

2009-10-10 @ 15:54:01
URL: http://shooooo.blogg.se/
frida

så bra:) ja men ni kan ju kanske hämta den imorrn?:) kramis!:)

2009-10-10 @ 19:32:45
URL: http://shooooo.blogg.se/
frida

går inte komma in på cp facebook!! Men vi bor på skiftes 81, och jag vet inte vilken tid, men hör av dig imorrn på förmiddan så bestämmer vi en tid!:):):)Kraaam!:)

2009-10-10 @ 22:33:13
URL: http://shooooo.blogg.se/

Vem är du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vart finns du?

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0